Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Show sidebar

muurdecoratie Boom led 40 x 40 cm canvas wit

16,75 15,95
Peha Boom muurdecoratie Kom helemaal in de winterse sfeer met de prachtige muurdecoratie van Peha. De afbeelding op het canvas bevat ledlampjes aan de achterzijde. Zo licht het doek op en zorgt het voor een warme sfeer in huis. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: canvas Afmetingen: 40 x 40 cm (L x B) Type lichtbron: led Voeding: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen)

muurdecoratie Bossen led 15 x 20 cm canvas wit

7,30 6,95
Peha Bossen muurdecoratie Kom helemaal in de winterse sfeer met de prachtige muurdecoratie van Peha. De afbeelding op het canvas bevat ledlampjes aan de achterzijde. Zo lichten de elementen in het doek op en zorgt het voor een warme sfeer in huis. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: canvas Afmetingen: 20 x 15 cm (L x B) Type lichtbron: led Voeding: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen)

muurdecoratie Brug led 60 x 40 cm canvas wit/grijs

17,75 16,90
Peha Brug muurdecoratie Kom helemaal in de winterse sfeer met de prachtige muurdecoratie van Peha. De afbeelding op het canvas bevat ledlampjes aan de achterzijde. Zo lichten de elementen in het doek op en zorgt het voor een warme sfeer in huis. Specificaties: Kleur: wit, grijs Geslacht: unisex Materiaal: canvas Afmetingen: 60 x 40 cm (L x B) Type lichtbron: led Aantal lichtbronnen: 2 Voeding: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen)

muurdecoratie Cottage led 20 x 15 cm canvas

7,30 6,95
Peha Cottage muurdecoratie Kom helemaal in de winterse sferen met de prachtige muurdecoratie van Peha. De afbeelding op het canvas bevat ledlampjes aan de achterzijde. Zo licht het doek op en zorgt het voor een warme sfeer in huis. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: canvas Afmetingen: 20 x 15 cm (L x B) Type lichtbron: led Voeding: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen)

muurdecoratie Huis led 20 x 15 cm canvas

8,35 7,95
Peha Huis muurdecoratie Kom helemaal in de winterse sfeer met de prachtige muurdecoratie van Peha. De afbeelding op het canvas bevat ledlampjes aan de achterzijde. Zo lichten de elementen in het doek op en zorgt het voor een warme sfeer in huis. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: canvas Afmetingen: 20 x 15 cm (L x B) Type lichtbron: led Voeding: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen)

muurdecoratie Kaarsen led 20 x 15 cm canvas

8,35 7,95
Peha Kaarsen muurdecoratie Kom helemaal in de kerstsfeer met de prachtige muurdecoratie van Peha. De afbeelding op het canvas bevat ledlampjes aan de achterzijde. Zo licht het doek op en zorgt het voor een warme sfeer in huis. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: canvas Afmetingen: 20 x 15 cm (L x B) Type lichtbron: led Voeding: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen)

muurdecoratie Kaarsen led 30 x 40 cm canvas grijs

13,60 12,95
Peha Kaarsen muurdecoratie Kom helemaal in de sfeer met de prachtige muurdecoratie van Peha. De afbeelding op het canvas bevat ledlampjes aan de achterzijde. Zo lichten de elementen in het doek op en zorgt het voor een warme en gezellige sfeer in huis. Specificaties: Kleur: grijs Geslacht: unisex Materiaal: canvas Afmetingen: 30 x 40 cm (L x B) Type lichtbron: led Aantal lichtbronnen: 2 Voeding: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen) Timer: ja

muurdecoratie Kaarsen led 40 x 30 cm canvas

15,70 14,95
Peha Kaarsen muurdecoratie Kom helemaal in de wintersfeer met de prachtige muurdecoratie van Peha. De afbeelding op het canvas bevat ledlampjes aan de achterzijde. Zo lichten de elementen in het doek op en zorgt het voor een warme sfeer in huis. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: canvas, optische vezels Afmetingen: 40 x 30 cm (L x B) Type lichtbron: led Voeding: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen) Timer: ja

muurdecoratie Kaarsen led 40 x 40 cm canvas

14,69 13,99
Peha Kaarsen muurdecoratie Kom helemaal in de sfeer met de prachtige muurdecoratie van Peha. De afbeelding op het canvas bevat ledlampjes aan de achterzijde. Zo lichten de elementen in het doek op en zorgt het voor een warme en gezellige sfeer in huis. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: canvas Afmetingen: 40 x 40 cm (L x B) Type lichtbron: led Voeding: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen) Timer: ja

muurdecoratie Kerk led 40 x 30 cm canvas wit

16,79 15,99
Peha Kerk muurdecoratie Kom helemaal in de kerstsfeer met de prachtige muurdecoratie van Peha. De afbeelding op het canvas bevat ledlampjes aan de achterzijde. Zo lichten de elementen in het doek op en zorgt het voor een warme sfeer in huis. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: unisex Materiaal: canvas Afmetingen: 20 x 15 cm (L x B) Type lichtbron: led Aantal lichtbronnen: 5 Voeding: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen)

muurdecoratie Kerstster led 40 x 30 cm canvas

12,55 11,95
Peha Kerststermuurdecoratie Kom helemaal in de kerstsfeer met de prachtige muurdecoratie van Peha. De afbeelding op het canvas bevat ledlampjes aan de achterzijde. Zo licht het doek op en zorgt het voor een warme sfeer in huis. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: canvas Afmetingen: 40 x 30 cm (L x B) Type lichtbron: led Voeding: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen)

muurdecoratie Lantaarn led 20 x 15 cm canvas

8,35 7,95
Peha Lantaarn muurdecoratie Kom helemaal in de kerstsfeer met de prachtige muurdecoratie van Peha. De afbeelding op het canvas bevat ledlampjes aan de achterzijde. Zo licht het doek op en zorgt het voor een warme sfeer in huis. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: unisex Materiaal: canvas Afmetingen: 20 x 15 cm (L x B) Type lichtbron: led Voeding: 2x AA-batterijen (niet inbegrepen)